Buitengewoon Mooi

Kollum

KLEUR-, STYLING- EN INTERIEURADVIES

Ik wil meer samenhang in mijn interieur
Ik ga verbouwen en sta voor zoveel keuzes
Welke kleuren moet ik kiezen

Buitengewoon Mooi kan je adviseren bij de inrichting van je huis of bedrijf, helpen bij het maken van een nieuwe indeling, advies geven bij het (re)stylen van je huis, ook als het in de verkoop gaat. Deze adviezen zijn bij mij betaalbaar en deskundig! Het doel is het maximale uit uw huis te halen binnen jouw budget!

Je wilt een sfeervol interieur dat past bij jullie manier van leven. Buitengewoon Mooi helpt daarbij. Of het nu gaat om een frisse aanpak met aanwezige meubels of een volledige metamorfose: je zult versteld staan van het resultaat! Dankzij het maken van de juiste keuzes van kleuren en stijlen wordt jullie huis jullie ‘thuis’. Van een gezellige woonkamer tot een kantoor of winkel inrichting met een representatieve uitstraling en een prettige werksfeer. Wij maken meubels op maat, en kunnen desgewenst ook hierin iets voor jullie betekenen. 

Huis in de verkoop

Potentiële kopers zijn niet op zoek naar úw (t)huis. Maar naar hún droomwoning. Voor velen is het lastig door de woonsituatie heen te kijken. En dat belemmert goede verkoop. Styliste, Tineke Kuipers weet exact de juiste aspecten van uw woning te benadrukken om woningzoekenden positief te beïnvloeden. Door doelgroep gerichte styling en praktische adviezen sluit uw woning perfect aan bij de wensen van een grote groep woningzoekenden. Een huis dat zich onderscheidt en de aandacht trekt. En dat verkoopt! Zijn jullie nog op zoek naar de juiste makelaar met net dat beetje meer? Ook daarin leveren wij ons aandeel en brengen jullie in contact met die makelaar. Informeer vrijblijvend naar alle mogelijkheden en bijbehorende prijzen.

kadotip: stylingcheque!

Bent u op zoek bent naar een origineel cadeau?

Geef een Cadeaucheque voor een (verkoop) stylingadvies, kleuradvies, workshop moodboard maken of bijvoorbeeld een accessoirepakket.

OPENINGSTIJDEN:

MAANDAG

13 -18

DINSDAG

9.30-18

WOENSDAG

9.30-18

DONDERDAG

9.30-18

VRIJDAG

9.30-20

ZATERDAG

9:30-17

winnaar_rtvnof_startende_ondernemer.jpg

NIEUWSBRIEF

* Vereist