Buitengewoon Mooi

Kollum

COLLECTIE

In onze hippe en trendy winkel verkopen we onder andere de merken: Dacaya,Trezz, Joy de la luz, Be Pure Home, Weleda, Chocoladedroom, Losse thee van de theefabriek Houwerzijl, Mees&Co, Roosenstein Wolke, L.O.E.S. van Studio Anneloes, Red Button, Helena Hart en Zusss. Een collectie gericht op een breed publiek.

Vaste prijs Norfy en PDY Jeans: per stuk €49,95 en twee voor € 85,00.

De tassen en producten van Zusss zijn een musthave! Ook hebben we een stoere collectie van trezz, echte leren armbanden, kettingen en riemen van een super mooie kwaliteit. Echte Soxs, de hippe geitenwollen sokken, zijn ook bij ons te verkrijgen. Verder volop horloges, sjaals, portemonnees en meer… Ook voor de wellness verzorging bieden wij u een assortiment van Weleda. Een natuurlijk product geschikt voor ieder huidtype.

Ook meubels vindt u terug in onze winkel. Naast stoelen en ‘klep’ banken van BePure leveren wij binnen- en buiten meubelen op maat van steiger- en eikenhout. U vindt in onze winkel diverse klein meubelen. Alles nieuw of vintage, met bijpassende kussens, plaids en accessoires.

Verder hebben wij Giclée's, prachtige schilderijen van diverse kunstenaars.

Wij zijn niet alleen een betaalbare woonwinkel maar je kunt ook bij ons terecht voor de lekkerste thee, bonbons, en in het voorjaar en zomer zelfs ijs. Grieks yoghurt softijs, een gezonde sensatie, die je echt geproefd moet hebben. De meeste producten worden ambachtelijk gemaakt en komen uit de regio Friesland-Groningen.

OPENINGSTIJDEN:

MAANDAG

13 -16

DINSDAG

9.30-6

WOENSDAG

9.30-6

DONDERDAG

9.30-6

VRIJDAG

9.30-9

ZATERDAG

10-17

NIEUWSBRIEF

winnaar_rtvnof_startende_ondernemer.jpg